WE ARE THE CHAMPIONS!!!
Mattes komentarer:


Kan man vara stoltare? Delad första plats, fattar ni hur stolt ja är?! Ja är fortfarande i chock, blir lika förvånad när jag ser den rosa biabädden i vardagsrummet och ja kan inte sluta lee!!! Snacka om flyt, kommer inte bara först av elva hundar utan får även LP1. Hihihi!!! Sasha är dubbelt så tjock nu för varje gång ja ser henne blir ja så glad och ger henne en godis bit. Ska någ inte ge henne lika mycket mat i morgon då hennes mage är fyrkantig nu;)
Nu är vi i fatt er andra, nu kan vi träna klass 2 moment tillsammans med er andra!! JA ÄR SÅ JÄVLA STOLT OCH GLAD JUST NU!!!!!!!!!!!!!!!
Passar även på att säga grattis till Nancy och Rakels debutt!! Ja tycker
(Vi tycker...) ok vi, Sasha och ja tycker att ni var jätte modiga och så himmla duktiga!! Var inte oroliga nästa gånger kommer Sasha och ja vara vid er sida vid platsliggningen:) Och på andra sidan om oss kommer Snygg Sune och Veronica vara! Eller hur!!

Nu till domarprotokollet!

Platsliggning betyg 10 poäng 30
Tandvisning betyg 10 poäng 10
Linförighet betyg 7,5 poäng 30 Sena sättande, nosar, pendlar
Läggande betyg 10 poäng 20
Inkallning betyg 9 poäng 27 seg start. (men hon tog ingen lov utanför utan hon kom in till min sida. Första gånen hon gjort det på en tävling:D)
Ställande betyg 9,5 poäng 28,5 sent sättande
Apport betyg 0 poäng 0 tar inte föremål. (ja tog föremålet, ja lovar. Men matte har aldrig sagt att man måste hålla i den i fem sec. Om ja vetat det så... ja kan hålla den. Men nästa gång får matte vara lite tydliger tycker ja.)
Hopp över hinder betyg 8,5 poäng 17 vid sväng
Helhetsintryck betyg 10 poäng 10
Summa 172,5

Vi fick en 10 på helhet, det har vi aldrig fått för!! Hii!! Ja är så lycklig just nu!!


Visst är de finna!! Sasha kommer skriva om hur hon upplevde denna dag senare. Hon sover just nu och skulle troligen inte uppskatta att ja väckte henne så länge det inte gällde sista kissrundan.

Vi vill båda önska grattis till er andra som tävla, Inger som debuterade i trean, bra gjort! Nancy och Rakel, Ingela och Viska, Thina med Tudor och Bella och alla ni andra som vi pinsamt nog inte kommer ihåg namnen på:D

God natt på er alla och Sasha kommer ni troligen höra av imorgon. Om inte så ses vi på tisdag då ja tydligen ska ha med mig en rysk banan tårta? Får forska i den saken.
Puss o Kram på er alla!!! Tack för allt stöd!

ÄR SÅ JÄVLA STOLT JUST NU!!!!
(Ps. Tack för att ja fick den rosa sägnen!!)