2021

Högtider, födelsedagar och massa jobb.
Jag fick massa fina klappar 😍
 
Den 1/1 fyllde Popcorn 3 år, mattes stora pojke 💘 Han fick ingen direkt present då jag hade jobbat så mycket och inte besökt någon djuraffär, men han fick dela morot med Pepsi så han blev inte  helt utan.
 
 
Thias skulle ha fyllt 36 år i år, saknar honom varje dag. Passa på att ge tulpaner och tända lite ljus hos honom efter jobbet. Då min bror hatar uppmärksamhet och pinsamheter så kommer jag inte lägga ut någon bild på honom i min blogg 💕
 
 
Lellan har fyllt 29 år, hon är en stor tjej nu 😘.
Har hon ska ha bebis känns lika overkligt när Mia skulle ha sina tjejer. Hur kan mina småsystrar få bebisar när jag bara är 20 år??
 
Det var en grön jul, ett grönt nyår och alla var så besvikna 😭
Nu vecka 2 så kom snön! I Gryt och i Viken var det massa snö medans uppåt var det barmark i några dagar. Nu är det snö i Norrköping också.
I torsdags var det första gången jag ångra min flytt til Gryt, när jag körde hem på kvällen med 10 cm på E22. Värre vart det i viken. Men när jag väl kom hem så var jag glad att bo i Gryt igen 😍.
 
Jag lagt ett ganska jobbigt schema på sistone. Jag var ledig i 10 dagar i början av december men därefter har jag jobbat 1 dag, ledig 1, jobbat 1, ledig 1, jobbat 5, ledig 1 konstant i en månad. Är så trött! Har inte lyckats vila ut då man haft saker att göra när man är ledig, samtidigt som jag inte orkat göra något då jag inte fått vila 😥
MEN NU!!!! NU tillåter mitt shema mig att vara ledig 2 dagar på raken 🙌
Jag ska sova!!!!!
Och hitta på lite annat så klart 😉
 
Kram på er alla!