Arg på mig själv!!

Varje gång jag åker hemifrån eller går ut med Sasha så tänker jag - Jag måste ta med kameran. Men det slutar alltid med att jag tänker precis innan jag går ut - Äsch, jag fotar ändå aldrig något.
För några dagar sen när jag var ute och åkte bil (skulle hem från pappa) och bara 5 m från bilen går en trana!!!!! Ingen kamera, får använda mobilen och allt som ses är en grå massa... Den var jätte nära och jag har ingen bild!!!! Aaaa, jag var jätte arg på mig själv!!!!
 
Samma sak hände idag, bestämde mig i sista sekunden att inte ta med mig kameran och vad ser jag på vägen hem????!!!! EN VIT HJORT!!!!!!
EN VIT HJORT!!!!! Aaaa, ingen kamera och den var för långt ifrån för att ta bild med mobilen.
Var så himla arg på mig själv!!! Funderar ärligt på att skaffa en till kamera att ha i bilen.
 
Nästa gång jag åker iväg någonstans med Sasha så måste jag ta med kameran!!
Jag ska åka till Örebro med släkten på lördag, vi ska gå på trädgårdsmässan och jag längtar. Om jag glömmer att ta med mig kameran så kommer jag tvinga dem att vända bilen!!!
 
Jag har även bokat boende i Sollefteå den 13-15 juni, Sasha och jag ska se på SM lydnad och agility!! Det är något jag ser fram emot väldigt mycket :) :).
Jag hoppas på sol, jag åkte upp en sväng förra året och det regna konstant. Fy va jag frös. Mina skor och kläder var dyngsura, jag frös så jag skaka och mina läppar var nästan blå. Men det var kul, älskar att gå på den marknaden och jag passade på att få massage.
Hoppas att det blir ännu bättre denna gång :D.
 
 
Nej nu så måste jag dra!!
 
Kram på er alla.
Malin
Ps. Jag ska bli moster igen :D. H*n kommer till oss i oktober :D. Ds.