Hallo Riinggaruuuummmmmmm!!!

Läget allihopa? Ok, ja är, enligt matte, ett problemsbarn. Matte ringde veterinären på torsdagen och han sa att ja skulle endast dricka vatten med sockerpiller i (smaka hemsk, ville inte alls äta det!!) och om ja inte spyde på fredagen så skulle ja få lite ris under dagen och på lördagen skulle ja även få med buljon till. (Ris är inte min grej heller, men när matte hade på buljon och sockerpiller så åt ja allt) så ja var spy fri och åt med god aptit hela fredagen. Men i dag, efter matte stuckit till jobbet satte ja igång igen. Spydde upp riset som ja fick till frukost och matte blev hysterisk. Fast hon var ju på jobbet och hon kunde inget göra.
Men lillmatte var hemma och höll ett vakande öga på mig, ja har samma symptomer som tidigare. Ja är ledsen och nere när ja är inomhus och lika handfull som 10 hundar när ja kommer ut, för att sedan sova när ja väl går in.


Men... nu har mattarna tänkt till, kollat lite symptomer och fått en tanke, mask!! En symptom är kräkning, ja har även lite diareé, (men matte är inte säker då ja hela tiden spyr upp min mat) och min päls är lite matt. (det kan även vara så att matte ser allt detta för att hon läst lite masksymptomer, och hoppas att det är en sådant "lätt" sjukdom.)

(mattes kommentar: om ens hund har mask och spyr pga det, har det gått långt och masken tagit över kroppen, eller något sånt? Och om man har maskmedel hemma kan man ge Sasha och se om hon blir bättre eller ska ja ringa veterinären? SNÄLLA SVARA!!!!!!!!!!!!)


Sov gott allesammans!!!!

Akta er alla rådjur, ja har blivit anmäld till viltsök kursen!!!
Sasha!