Mohahaha!!!

Denna helg har varit min helg!! Har haft fullt upp och ja har njutit varje sekund.

Nu undrar ni säkert va ja hållit på med som gjort mig så lycklig. Jo, matte har tagit sig i kragen och get sig ut och spårat med mig, både idag och igår.
Igår gick vi ett dygnspår, nr 19 och det var ganska kort om man jämför med vissa andra spår. Det är ju så att ens matte (eller husse) MÅSTE följa efter sin vovve ovavsätt om man följer rätt spår eller inte. Och det hade blåst massa i lördags, så ja kunde inte hjälpa att leda matte mellan, under och över en massa onödiga hinder (hehehe...) Men det var inte lika illa som idag, för matte alltså. Det har ju regnat en massa och det slutade inte fören vid 9 tiden (tror ja, ja fick ju sitta kvar i bilen hela tiden.) Så när ja väl vart utsläppt och fick entligen ge mig ut och spåra så var alla träd dyngsura. Drypande blöta... hehe.
Spåret var 2dygn och någon hade gått spåret på lördagen och sedan hade det lagts en ny klöv i slutet. (matte påstod att hunden innan inte hade hittat klöven och därför så skulle vi leta efter den. Pfft, hur dum tror hon att ja är.) Och då ja fick sitta kvar i bilen så länge så var ja tvugen att straffa min matte. Så i stället för att följa spåret, gå runt buskar och träd valde ja att tvinga henne att gå där det var blötast. Hennes skor kommer snart att ruttna då de aldrig hinner bli torra ^^Så, efter att ha blött ner matte så gått det gick kunde ja ta henne till älgen som hunden innan "inte kunde hitta". Sen så passa ja även på att testa våran följeslagare, ja ville se om ja kunde manipulera honom.
Inga problem, ja släppte min klöv i en vattenpöl och han klev snällt ut och fiskade fram den. Ja är skicklig. Men det spelar ingen roll hur skicklig ja är, ja fick ändå inte följa med på avslutningen.

Matte åt god mat och god efterrätt, de hade även frågesport där ja skulle ha svarat rätt på alla frågor! Matte fick bara 16 av 28. Men kul hade hon. Fuskit!!!!!!!!!!!
Roligast är att vi alltid får diplom efter en avslutad kurs och den här gången fick vi även några ord på vägen ^^
Dessa var våra ord;
Malin - Sacha
Detta är ett ekipage som går sina spår på ett taktiskt och bra sätt och som är godkända i öppenklasspår.
Fixa ännu en öppenklass etta och Sacha blir "champion"
Fortsätt som ni gjort och lycka till

Mohahaha, visst är vi duktiga!!

Både matte och ja ser fram imot att få träna på onsdag och speciellt att få se Rakel debutera i klass3.
Har köpt must idag, får se hur många flaskor det finns kvar till Ingela på onsdag^^

Kram och Hej!!// Sasha