:)

 
 
Halloj allesammans!!
Just nu sitter jag hos pappa och väntar på maten ;) Hemmagjord hamburgare, mums <3.
 
Jag har snart jobbat på US i 2 veckor, jag trivs väldigt bra. Arbetskamraterna är underbara, men jag tror inte har träffat alla än, och jag börjar få grepp om de enklaste arbetsuppgifterna. Typ reception (inte F- och U-nummer) och att skriva diktat.
 
Idag så träffade vi S, Sashas nya daghusse. Det känns jätte bra, han är hundvan, är hemma hela dagarna och har rätt attityd. Så imorgon kl 5 lämnar jag Sasha hos honom och sedan åker jag till jobbet med gott samvete :). Sen när jag kommer hem så vet jag att jag inte behöver ge mig ut på en 2 timmars promenad eller att en hyperaktiv hund väntar på mig i lägenheten.
Min fina älskling.
Idag har jag även varit i Ladan och köpt kläder. 3 tröjor och ett par skor, även ett par skor till Lellan. Är riktigt nöjd med tröjvalet. En svart och orange , långa och med korta ärmar, samt ett neongrönt linne. Skönt med lite färg så här på hösten <3
 
Snart måste jag åka hem till Sörping, ska åka till jobbet imorgon vid 5 tiden. Nu undrar ni säkert varför jag åker så tidigt när jag inte börjar fören 6.45 Men det är så att jag vill vara på jobbet en halv timma innan jag börjar jobba och så kan man behöva en kvart på sig att hitta en parkering.
Så där har ni andledningarna till den tidiga avresan.
 
Kram på er alla!!
Malin
 

Tävlat rallylydnad!!!

Idag har vi tävlat igen!!! Rallylydnad och det var jätte kul!!!!
Nancy var där med Rakel, det var deras debuttävling och de var super duktiga!!!!!
Grattis till er 4:de placering.
Skyltarna var följande:
 
Start.
1. Spring,
2. Spiralen höger varv (normalt tempo, och sen springa till nästa skylt) = Nos x 2 (1 poäng)
3. Normalt tempo.
4. Dubbel slalom = Nos x 2 (1 poäng)
5. Sitt - Stå = Bris x 1, sen x 1 (1 poäng)
6. 270 vänster =Nos x 1 (1 poäng), bris x 1 (3 poäng)
7. 270 vänster.
8. Sitt, gå runt.
9. 360 höger
10. Vänster sväng = Bris x 1 (1 poäng).
11. Enkelt slalom.
12. Vänster sväng.
13. 360 vänster =Bris x 1 (1poäng)
14. Front, 1, 2, 3 steg bakåt, valfri ingång och framåt marsch = Felö (ej korrekt utfört moment) x 1, Satte sig vid sidan (10 poäng).
 
Detta innebär att vi lyckades behålla 78 poäng.   
Är stolt över min lilla bebis, vi hade inte sätt varandra under hela sommaren, kom hem till mamma en vecka och var med Sasha då, sen så fick Sasha vara ytterligare en vecka med Lellan. Så typ 8 dagar träffade jag henne och vi tränade inte ett dugg!!! Zero, sipp, nada. Men hon var jätte duktigt än då!!!!!
 
Kram på er alla (för nu är jag trött!!)
Malin