Dag 1 efter veterinäresöket.

Det kliar, det kliar, det kliar! Matte sluta tjata på mig, det kliar ju så!
Vad gör du med mig? Det måste väl även du förstå att det kliar mera om du gnuggar mina sår med den där svampen och den där salvan du smörjer med gör inte kliandet bättre.
 
Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Varför straffas jag med en dusch? Det kliar ju bara värre nu!! Pälsen ligger slickad mot huden och det kliar!!!! MASSA!!!!
 
Nu kräver jag en kisspromenad så att jag kan sova tills imorgon!
 
Moff på er alla!
Sasha

Stackars Snuttedull <3

Det är inte vila för Sasha. När öroninflammationen gått över så diagnostiseras hon med rävskabb. Vad kommer härnäst? Önskar att hon kunde få vara frisk <3 <3
 
Jag fick med mig hem "tvättlappar" att tvätta såren hon gnagat fram i 4 dagar, efter det ska jag gå över till Klorhexidin. Fick recept på antibiotikasalva att ha på såren efter de tvättats. Hon fick på veterinärstationen dropp  nacken och den kuren ska upprepas om en månad (jag fick med mig en flaska hem).
Förutom detta fick jag med mig en flaska schamp som ska agera klådlindrande, ska därför ge Sasha ett bad imorgon, mohahahaha!!!
 
 
 
Kram på er alla!
Malin

Ändring av mål?

Jag måste nog inse att mitt mål nummer 3 bara är att strycka :(.
Eller, jag måste först prata med veterinären och se om man kan börja träna henne. Hade tänkt att ställa upp på två rallylydnadstävlingar i maj här i Söderköping. Det skulle vara kul att Sasha skulle få titeln... som man får när man får 3 godkända rallylydnadstävlingar.
Men jag måste ju först få reda på att hennes kropp klarar av det. Vill inte att hon ska få ondare bara för att jag vill uppfylla ett mål. Så jag ska komma på något nytt :).
 
Kram på er alla!
Malin