2-årsdag och flytt

Idag är det 2 år sen jag fick ta adjö av Sasha, min Snuttedull och mitt ljus 💓.
 
Hon var så duktig och snäll, folk som var hundrädda älskade henne.
 
Jag kommer skaffa hund i framtiden och jag är nyfiken på vilken personlighet den hunden kommer ha 😄
 
Jag håller fortfarande på att flytta, förhoppningsvis så är alllt fixat den 30 maj. Jag har niu 3 dagar innan dess att köra ner saker så att det bara är möbler typ att köra ner.
Jag har fixat adress, nätet, massa kartonger, har beställt hem garderob, bokhylllor, TV-bänk (har dock inte någon TV än 😂) och ett nytt skrivbord som förhoppningsvis funkar bättre om jag vill använda symaskinen 😁.
Min fina vardagsrums tapet.
 
På måndag kommer leverans från Jysk och jag ska sätta ihop möbler och få igång akvariet.
Har massa saker att kasta också, jag måste kolla om soptipen är öppen på lördagen, vi kanske hinner åka med de stora grejerna så jag kan åka med de små senare. Japp, de har öppet till kl 15 på lördag. Får se om vi hinner åka eller om vi åker före vi åker till Gryt, får prata med pappa 😀
Jag ska nog även på torsdag och/eller fredag åka några varv till tippen med de små sakerna.
 
Min underbara familj peppar mig och stöttar mig, är fortfarande psykiskt stressad men börjar mer och mer roliga i att flytta.
Önskar att jag kund rensa lite mera bara, allt jag har kört ner saknar jag inte så det kan jag egentligen kasta (tills jag vill baka, läsa böcker eller se någon film).
Jag ska göra mitt bästa för att få upp saker från kartonger när jag är nere nästa gång.
 
Saknar Flippster och Elvis, har inte träffat dem på evigheter, hoppas de är friska och kan komma ner på lördag och hjälpa mig 😍
 
 
Kram på er alla!!