Matte är tokig!!

För några dagar sen klagade matte på att vi inte anmält oss till så många tävlingar. Vi hade ju motala och inga flera, men matte fick blodad tand efter vår framgång  där borta att hon idag anmälde oss till fyra olika tävlingar, närmsta är åtvidaberg, sen kommer flen både för- och eftermiddag och sist är Bia bädden i viken den 29augusti. Så nu måste vi träna, hon har även skrivit med oss på att saker Ingela ska hålla, två dagarskursen, tävlingslägret samt övernattningslägret.
 Nu gäller det för matte att jobba så att hon har pengar så att hon kan betala för allt detta. (fatta hur mycket godis ja komnmer få!!! 10 korvar, en hel blodpudding samt massa!! frolic! Himmelriket!)


va händer mera, stormatte tog med mig till hennes kompis idag och där lekte ALLA med mig. Vi sprang, leta pinnar, sparka boll och en massa andra grejor som en hund älskar. Sen kom matte hem och sparkade mig för att ja försökte hoppa upp i hennes famn, (livet är svårt för en minischäfer. Hon ville inte äns försöka fånga mig när ja hoppa.)

Matte jobbar morgon i morgon så nu måste vi sluta och göra klar för morgondag så matte slippar springa runt i sista minuten för att hitta alla jobbarklädder!

Ses på tävlingsbanan// Sasha


Kommentarer
Postat av: Lotta

Ja de e klart att vi ska komma ifatt dem andra vi kan inte hålla på att traggla i ettan...Kör nog också kanalettan 2ggr och Åtvid har inte planerat så långt men får nog kolla kalender lite..Kram o ha de bra ska ner till bruksa (sörping) torsd em vid 5-tiden om du har lust att träna Kram...

2009-07-14 @ 22:20:15
URL: http://www.zebulon.bloggagratis.se
Postat av: Thina o hundarna

Visst ska ni ikapp de andra MEN ha inte den inställningen får då kommer det att gå troll idet. LP kommer när ni är klara för det. 1a priset kommer när man är redo för det. Tävlingsrutin är bra o vem vet ni kanske springer förbi dom andra i kl2. Tävla för din egen skull o tänk inte på vad andra presterar. (Tänk vad lätt det är att vara klok när man ger råd till andra) Ni är jätteduktiga. Ha det super.

2009-07-15 @ 06:51:10
URL: http://goldenmudi.info.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: