Vi är hemma från Västervik.

Trevlig klubb de har där nere :). Matte o ja gjorde bättre ifrån oss än va vi gjorde igår.

SASHA SATT KVAR PÅ PLATSLIGGNINGEN, Visst hon låg inte ner men hon lämnade inte platsen. Tack Helen för träningen o tack Ingela för... det du gjorde:D!!!
Man skulle ha kunnat tror att det var klass 2 som skulle börja tävla kl12 och inte klass3. Matte stoppa in mig i bilen redan halv 11 och puttrade iväg med många oroliga fjärilar i magen. Det var faktiskt tur att matte åkte så pass tidigt då det var lite vägbyggen längst E22, mattes ord var -tråkig väg som går rakt fram och när det händer något så är det vägarbete så att man irriterar förarna bakom än. Nej det var en tråkig väg till Västervik. Men nu kan matte iallafall hitta till Karlsson där hon ev ska köpa lite julklappar.
När vi väl kom fram var eliten redan klar och skulle ha pris utdelning om en kvart.

GRATTIS INGELA O NIKE!!!! NI KLARAT!!!!!!!

Vi fick vänta ett tag, men under den tiden hann matte totera mig massor. Vi träna fritt följ, linförighet, hit-stanna-hit, hit, fot-ligg-fot, rutan med leksak och platsläggande med Helens snygga kille. Det gick jätte bra tills matte gick o gömde sig bakom en buske, var ju så klart tvungen att sätta mig upp och se vart matte tog vägen. (Det är min uppgift att se till att matte kommer tillbaka till stormatte ser ni!) Hon la mig ner en gång till för att sedan försvinna bakom busken, då sket ja i va hon tog vägen. Ville inte matte ha mitt beskydd så skiter ja it, det var ändå mera spännande att se på när några andra tränade fritt följ några meter bort. (Så det så!:P)

Sen kom vi ut på plan och matte försökte hitta ett minne, en tanke som skulle få henne mer avslappnad. (Funkar ju inte med Ingela o Inger för mig. Måste hitta något annat.)
Hon hitta inget då, men hon var lite avslappnad när hon visste att Ingela var vid grinden och att ja legat ner när vi öva tidigare. Matte ställde sig bakom huset med 8 andra hussar/mattar och ja satte mig upp efter ett par sekunder och det ryckte i kroppen. Men ja såg Ingela så ja våga inte springa förbi henne. Nej nu till poängen!! 
Platsliggningen
betyg 5 poäng 20 Sitter Hon stanna, hon stanna!!! Hurra för oss!!!
Fritt följ betyg 5 poäng 15 nosar? varierande pos som att läsa en läkarlapp, man får gissa va det står.:)
Läggande betyg 7 poäng 7 sen antar att de menar sent läggande? Ja gjorde inte dk den här gången.
Inkallning med ställande betyg 0 poäng 0 stannar ej. *rycker på axlar* hon vet att ja inte kan mangla henne.
Sändande med ställande (rutan) betyg 5 poäng 15 fler kommandon, två tassar rutan. Men hon gjorde inte lika stora utsvängningar, ja menar. Hon gick ju in i rutan:D
Apportering betyg 5 poäng 10 leker, tugg. Han gav poäng innan momentet var slut. Annars skulle han skrivit släpper apport, dåligt avslut då hpn inte satt sig ner.
Fritt hopp över hinder betyg 0 poäng 0 Islag, hoppar ej tillbaka. Hon satt sig precis brevid hindret på H sida. Efter många kommandon.
Fjärrdirigering betyh 6 poäng 12 flera kommandon. Sa sitt, sen S och hon satt sig. Båda gånger. Men hon var söt.;)
Helhetsintryck betyg 7 poäng 7 brister i sammarbete. Tror ja att det står. Domaren sa även i slutet att hon är VÄLDIGT okoncentrerad. Ja skrattar och säger jepp, ja jobbar på´t. Va mer kan man säga. :)
Summa 86p

Alltså 15,5p mer än va vi fick i går och hon var kvar på platsen.

(Visst är mitt täcke läckert!! Har haft den på mig före och efter tävlingen.)

Fröken lyckades skräma skiten ur matten. (så är det när man är en hönsmamma.) Hon tyckte att matte ska rönga? mina höfter och armbågar. Ja är konstig på höger sida. Och där har matte en ursäkt till varför det har gått dåligt, ja är stressad pga att ja har ont!

SÅ GE OSS TELENR TILL DIN VETERINÄR INGELA SÅ ATT VI KAN RINGA HONOM I MORGON!!!!!

Gu va många tårtor ni ska få, vi måste nog förlänga kursen. Lorna ska ge en debutt/första pris/första plats tårta, Ingela en champion/första pris tårta och Sara för LP1/första pris tårta. Matte kommer föräta sig på tårta. :D:D:)

Nej nu måste ja dra. Matte vill skriva mail/facebook/blogg och tjata på Ingela!! Och så vill Lillmatte ha datan.

Puss och kram från lilla mig// Sasha



Kommentarer
Postat av: Lotta

Du ser redan ett framsteg,går säkert bättre nästa gäng då ligger hela platsen.Kram Lotta

2009-10-25 @ 22:32:42
Postat av: Ingela

Tack!!! Vi är så glada så!

Ja det var skänt för Sasha att få lyckas nästan med platsen! Tycker ni gjorde en jättefin helhet i dag! Bra jobbat Malin!!

Vill du gå tillmin veterinär så har du fått numret! Kram

2009-10-25 @ 23:24:26
URL: http://ostanvindens.se
Postat av: adelia

Hon satt kvar iaf på platsen ett +,Ge inte upp,med mer träning så kommer det att lyckas.,,Men vägen dit är ju tråkig de vet ju alla.Mn vill ju på engång..Vi pröva en variant i går i regnnnfunka inte så bra..Bianca städde sig upp men stod kvar...Alla var skärrade VARNING en rottis som står är det anfalls position kanske;)Nej det var bara så jobbigt att få regn i ögonen tyckte Bianca..Vad matte släpt ut henne på när man kan ligga o gosa i bädden..

ses tisdag..kram

2009-10-26 @ 09:41:14
URL: http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca
Postat av: Anonym

Jo visst syns vi i morrn;)Sara ska ju bjuda på nåt gott med,,hoppas du fick tid hos vetrinären sen..kram

2009-10-26 @ 18:50:03
URL: http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca
Postat av: adelia

Hej! det är bara jag igen..glömde signera men du förstod väl att det var jag som skrev innan..kram

2009-10-26 @ 18:51:05
URL: http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: