Upp som en sol och ned som som en pannkaka

I lördags var ja en gudinna för att i söndags bli en oslippad diamant med extra tjocka kanter:D
Tur att matte inte är långsint och hon har annat att vara sur över idag. Matte går hos en käckspecialist i Norrköping och ska få en bettskena. Men där kom problemen, när matte var där senast fick hon ett datum som sedan blev ändrat tack vare att bett tillverkan skulle på semester så hon fick datumet den 29 istället, eller så trodde matte det. Kl 1030 skulle hon ha infinit sig på Druvan i norrköping. Och idag när matte satt åt titta på tv ringde mobilen. - Hej det är ... får Druvans folktandvård. Har du glömt att du har tid hos oss idag?
Matte blev hysterisk, hur kunde hon ta fel på dag??? Om hon varit smart så skulle hon ringt i slutet av förra veckan och kolla klockslag som hennes instinkt sagt åt henne. Men nu istället får matte skämas när hon kommer dit på onsdag. Jepp ni läste rätt.
Matte fick tid på onsdag kl 9.10 så hon kommer senare till kursen. Om vi har tur så kommer vi komma ev halv elva, such. Dumma matte. Så om någon annan kan bjuda på tårta nu på onsdag så tar matte med en till nästa gång.

Ja kan inte fatta att ja tog fel och nu istället för att träna och träffa er som ja inte sätt på evigheter måste ja sitta i en tandläkarstol och få testa bettskenor, ja ää såå leddsen just nu.

Men vi kommer komma, även om vi bara får träna i en halvtimme eller nåt så kommer vi komma!! Räkna med det ni!!

Nu till söndagen, matte var faktiskt besviken på mig för ja gjorde något ja aldrig gjort för. Ja gick upp och gick efter matte på platsliggningen. (Känslan i magen när man såg Ingela titta på mig och teckna att Sasha var uppe och gick, obeskrivbar. Ville väldigt gärna mangla och släpa ut henne på plan och tvinga henne att ligga kvar. Men så får man ju inte göra på en tävling. Så ja tog henne under hakan släpade bort henne någon meter och försökte tvinga henne att lägga sig ner. Men hon var så stressad att hon bara for runt. Så ja kopplade henne och så fick hon ligga bakom mig istället. Var både sur och chockad.)

Platsligggning betyg 0 poäng 0 sitter, står, går AAAA, så jävla sur över det!! "Lev för lördagen"
Fritt föl vid sidan betyg 6,5 poäng 19,5 ss, släpper höger sväng, position, sakta sättande hon var långt ifrån koncentrerad när vi gick ut på plan. Ja var väl för slapphänt med henne.
Läggande betyg 9 poäng 9 något sakta ner
Inkallning med ställande betyg 6 poäng 12 går långt, dk Lång bromssträcka, längre än vanligt faktiskt. Sasha saktade ner men stanna inte fören ja sa stanna en gång till.
"Rutan" betyg 6 poäng 18 snurrar runt men hon gick in i rutan, fast ja tvivlade först. Ut mot vänster och snurra för sedan tveksamt in i rutan:D Glädje!!
Apportering betyg 0 poäng 0 Ja avbröt, hon släppte apporten vid ingång, sprang runt mig och ja fortsatte uppmuntra/tvinga henne att komma in med apporten i munen i fot läge. JA VANN!!!
Fritt hop över hinder betyg 0 poäng 0 dk vid sättande, hoppar ej tillbaka hon hoppade ut snett till vänster och stod och stirra på mig. Sen lunka hon tillbaka till mig. Dock in i fotposition.
Fjärrdirigering betyg 7 poäng 14 dk flera Var tvungen att säja sitt minst två gånger Ligg där imot gick bra:D
Helhetsintryck betyg 7 poäng 7 hunden okoncentrerad
Summa 79,5

Matte som har sagt 75 till alla som frågat, en sån luris.
Nästa tävling blir om två veckor, först är det sörping lördagen den 10 okt och sen söndagen den 11 okt ska vi till Simonstorp. Och tills dess har vi 1½ tränings tillfällen med Ingela och så ska matte snacka med de andra "hundidioterna" om att träna i Sörping. Vi måste förbereda SnyggSune till att komma ut på plan igen. Ja menar, hur länge kan han använda operationen på hans sporrar som ursäkt egentligen? ;)

Vi ses på onsdag några timmar efter ni börjat, kommer vi inte så hör matte av sig!

Kram// den oslipade diamanten med väldigt tjocka kanter Sasha
 



Kommentarer
Postat av: adelia

Hej!

Det har hänt mig ett antal gånger att jag glömt tiden fast kommit på fel dag eller så...i bland blir det liksom lite mkt i skallen om man nu har nån vill säga"haha"..Men kul att du kommer en stund iaf,,,jag ska ju iväg på begravning sen,,Min farbrors fru är det som gått bort,

Tycker din diamant är duktig iaf jag;)kram vi ses

2009-09-28 @ 17:42:10
URL: http://www.nogg.se/kungsvikstorpsbianca
Postat av: Veronica O SnyggSune

Hej våra träningskompisar!!

Glöm inte vad en vis person en gång sa " det beror på hundens dagsform" och ni vet ju iallafall att ni kan. Det kanske inte var Sashas bästa dag i söndags-det är bara att komma igen. Nej nu kan jag inte skylla på operationen längre, nu får jag allt skylla på mig själv. Jag som hade längtat efter att träffa er igen det var så läääänge sedan, vi saknar er i massor oxå.

Hoppas att ni kan komma en liten stund

kramiz

2009-09-28 @ 18:00:01
URL: http://www.cockergrabbarna.se
Postat av: Zoure

Din hund är ju bara supergullig! Jag önskar er all lycka till i träningen :)



Peace out! Zoure.

2009-10-07 @ 10:19:25
URL: http://zoure.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: