Hej hopp i galopp!!!

Idag har det tränats må ni tro, trots det dåliga underlaget. O gu va kul de va!! Ja som inte har några problem med att lägga mig i vattenpölar blev tränad i lita allt möjligt.

Vi träna på rutan o de gick superbra! (Sara kan intyga!) för att sedan, när vi skulle vissa upp oss för fröken, vägra ja gå in i rutan. Ja stanna framför den, sprang till snövallarna, ja, ja gjorde allt förutom gå in i rutan. Flera gånger faktiskt så fröken sa åt matte att lägga mig på time out. Så medans ja låg i snön/vattenpölen fick matte några tips, om ja inte går in i rutan utan skiter i henne ska ja få time out o matte ska gå o leka med någon annan vovve för sedan komma tillbaka o träna annat med mig o sen ska vi försöka oss på rutan igen.

Fröken berätta va nästa steg skulle bli också, hittils har vi gjort rutskick, klickers, BRA!!! godis, nu ska vi variera med rutskick, STANNA, klickers, godis. Orsaken till att de har slängt in ett STANNA beror på att matte inte kan kasta godiset längre än fem meter, men om hon beordrar mig att stanna har hon tid att gå närmare så att godiset hamnar på ett vettigt ställe.

Sen så gjorde vi några hopp, fast inte hela momentet, utan vi (Vi sa svinskiten) matte bestämde att vi skulle träna ut o inhopp försäj, det gick bra. Fast vi gjorde utan några sättande, vilket är bra då ja alltid sätter mig snett när ja landar^^. Va träna vi mera på? Lite kort ff, matte la även in några läggande (bara för att vissa att ja kan ligga i vattenpölar:D) Sen fick ja göra ett sättande medans matte (o alla andra) bidde knäppa o börja gå runt o svänga vänster o höger, helt om o halt. Ibland är de tvåbenta bara så knäppa!!!


Nej, det var en kul dag!! O nu är det bestämt att nästan alla från Cockergruppen kommer tävla i sörping den 28maj. KUL!!! Matte vill väldigt gärna se Lusse när Ingela är tävlingsledare, undrar vem han kommer gå till^^

Imorgon kommer Sonny o Sverre, vi ska gå Ringarum runt. Ser fram imot det!! Kommer bli en kul dag o sen ska vi hem till Husse. Där finns det förhoppningsvis plats att träna på, men det finns chans att den är vattenfylld.

HÖR UPP ALLA!!!
Snart så kommer en viltspårskurs börja här i Ringarum (fårsum för att vara exakt,) Är det någon som är intresserad? Första mötet är den 6april på Ringarums värdshus. Kontakta mig så kan ja skicka er vidare till de som håller i det!!

Veronica ja räknar med dig o SnyggSune, eller Tony, eller Jim!


Sol, sol massa med sol!! Vill vi ham massa sol!!!

Hatar slask, man måste alltid bli avduschad efter promenader// Sasha


Kommentarer
Postat av: Sarah

HAllå!!

Japp jag kan intyga att du gick in rutan skit snyggt :) ...Det är riktigt kul att se när ni tränar! Ska försöka komma och kolla när ni alla tävlar den 28 maj!!

//Sarah och Jizza

2010-03-25 @ 08:57:46
URL: http://sarahsecret.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: